Sobre mi

Qui sóc?

Em dic Gal·la Ripoll i sóc Mestra d’Educació Primària.

M’agrada escriure, però no ho faig sovint. Em considero una persona curiosa i amb ganes d’aprendre contínuament. Sóc una amant de la muntanya i la natura en general. Tinc amics que són família i família que són amics i dues gossetes enormes.

En aquest blog hi trobareu alguns del meus escrits amb opinions sobre educació o conceptes que hem tractat al màster, a les pràctiques, a la feina… o temes i curiositats que m’interessen i van sorgint.

El meu tema preferit és la innovació educativa i l’ús de les TIC a l’aula, doncs la docència catalana s’està quedant ancorada al passat i les noves tecnologies ens estan passant la mà per la cara. L’escola i tots els àmbits educatius a tots els nivells s’han d’actualitzar i hem de debatre com es du a terme aquesta actualització el més aviat possible.

A més a més, sóc una enamorada de l’educació emocional i de l’educació pensada per l’infant i no per l’adult. Estic convençuda que el canvi educatiu és inevitable i vull contribuir a fer-ho possible.

Què faig?

Curso el Màster en Educació i TIC (e-Learning) per la Universitat Oberta de Catalunya.
Escric aquest blog, amb el que intento acostar a estudiants (com jo) i mestres (com jo) tot el que vaig aprenent sobre l’ús de les TIC en l’educació i algunes opinions personals sobre diferents temes docents que espero que us facin

dubtar i despertar la curiositat.

Treballo en i per l’educació, a l’aula i fora de l’aula. No necessàriament en aquest ordre.

Què vull?

Vull que l’escola catalana sigui pionera en innovació educativa i en l’ús de les noves tecnologies a l’aula. Vull canviar els rols de l’escola i els seus actors i vull canviar la visió que té la societat actual de les institucions educatives.

M’encantaria que les meves opinions generessin debats educatius o que, almenys, remoguin les vostres idees i pensaments.

Estic oberta a col·laboracions i propostes laborals en l’àmbit educatiu.

Podeu contactar-me a través del meu correu electrònic gripoll92@gmail.com

I podeu saber-ne més sobre mi visitant el meu perfil digital.

Anuncis